BLOGG

Den 22 mars 2021 hade Tekniska Föreningen i Gävle förmånen att ha Henrik Byström som digital gästföreläsare via Teams. Henrik jobbar på Microsofts huvudkontor i Stockholm med uppgifter som Business Group Lead Microsoft, Public Speaker och Board member.

TFG bjuder härmed in till föredraget "Det Nya Arbetslivet - med eftertanke" av Henrik Byström från Microsoft på MS Teams, måndag 22 mars kl. 17:30-18:30.

Jul och Nyår står för dörren och helt traditionsenligt hade föreningen den 9 december 2020 sin årliga Julaktivitet även i denna nya tid som kräver uthållighet och nya umgängesformer. Under året har föreningen succesivt lärt sig mer och mer om att använda olika digitala verktyg för att hålla föreningen igång även under rådande restriktioner. Sedan...

I år bjuder vi in till ett digitalt möte, men vi hoppar inte över julsmörgåsen. Du som anmäler dig till Julträffen kommer att få gå samma dag den 9 december till Nygatan 17 Winnhuset, Fisk och Skaldjur i Gävle och hämta smörgåsen kl. 9:00-16:00. För Sandviken gäller att man går till vice ordförande Per Hedmans arbetsplats på Hyttgatan 8...

Tekniska Föreningen i Gävle (TFG) vill uppmärksamma medlemmarna och övriga intresserade om att den internationella GIS-dagen hålls den 18 november. I Gävle arrangerar Högskolan i Gävle GIS-dagen i samarbete med Lantmäteriet och Future Position X.

Tekniska Föreningen i Gävle hade glädjen att bjuda in företaget Vocean AB för ett helt digitalt seminarium den 12 oktober 2020. Inbjudan hade gått ut via TFG:s digitala kanaler och seminariet besöktes av 11 medlemmar samt seminarieledarna Peter Kollin och Mats Strandow från Vocean.