Digital seminariekväll med Vocean

12.10.2020

Tekniska Föreningen i Gävle hade glädjen att bjuda in företaget Vocean AB för ett helt digitalt seminarium den 12 oktober 2020. Inbjudan hade gått ut via TFG:s digitala kanaler och seminariet besöktes av 11 medlemmar samt seminarieledarna Peter Kollin och Mats Strandow från Vocean. 

Initiativet till seminariet hade kommit till föreningen i samband med att styrelsen gått ut och önskat få in förslag till digitala aktiviteter. Upplägget var att Peter och Mats framträdde i bild samt att TFG:s ordförande Anders Krantz utgjorde en liten panel i bild och övriga deltagare fick lyssna samt komma med inlägg via en chattfunktion. 

Sett från TFG:s historia var detta den första digitala seminarieaktiviteten efter det att det senaste årsmötet också genomfördes digitalt. Det är med andra ord ett historiskt kliv där föreningen mobiliserar medlemmar och övriga nätverk att bidra till föreningens digitala utveckling.

Seminariet var uppdelat i en historisk del utifrån innovation, utveckling, försäljning och support samt en demonstrationsdel. Peter och Mats berättade på ett medryckande och avspänt sätt hur allt arbete har lett fram till dagens digitala tjänst och därefter genomfördes en skarp demonstration av den digitala tjänsten och avslutades med en frågestund.

Tekniska Föreningen i Gävle vill framföra sitt stora tack till Peter Kollin och Mats Strandow på Vocean för det intressanta och väl genomförda seminariet som också blev starten på TFG:s fortsatta digitala resa.

Tekniska Föreningen i Gävle vill visa sin stora uppskattning till Vocean genom att överräcka föreningens standar och önskar all lycka till i framtiden.

Anders Krantz bad också Mats Strandow och Peter Kollin att bifoga lite information och kontaktuppgifter enligt nedan:

-Med Voceans Innovationsplattform är ditt team involverat, aktiverat för att tänka och bli mer engagerade. Med den molnbaserade plattformen kan du bedriva digitala innovativa processer såsom workshops och insamling av åsikter och synpunkter inom och mellan organisationer i realtid med omedelbar återkoppling till alla inblandade. Plattformen kan även användas för direkt interaktion med deltagarna vid evenemang, för att höja involvering och tillvarata den samlade kompetensen. www.vocean.com

Några av våra kunder är SCA, BillerudKorsnäs, Sandbacka Science Park, Bron Innovation m fl.

Vi kommer även att vara partner på GovTech Day den 1/12 där plattformen kommer att användas för digital interaktion vilket förstärker delaktigheten och upplevelsen för eventet. www.govtechday.se/partners

Vocean har kontor i Gävle, Söderhamn, Hudiksvall och Stockholm.

Bolaget startades 2018 av Peter Kollin.

Tekniska Föreningen i Gävle Oktober 2020

Anders Krantz
ordförande