Information till medlemmarna i TFG-Tekniska Föreningen i Gävle, januari 2020

14.01.2020

Till medlemmarna i Tekniska Föreningen i Gävle, januari 2020

God fortsättning 2020!

Hoppas att ni alla haft härliga jul- och nyårshelger!

Jultallriken 17 dec 2019

TFG:s Jultallrik på Teknikparken den 17 december 2019 blev lyckad då 21 medlemmar hade anmält sig. Alla uppskattade den goda maten och umgänget tillsammans. Styrelsen hade valt att fokusera kvällen på föreningen intern och all närvarande fick god tid att presentera sig själva. Samtliga blev imponerade när vi summerade den samlade erfarenheten, kompetensen och utbildningstid som föreningens medlemmar representerade! Ordförande Anders Krantz presenterade hur kontakterna med Microsoft skapades och hur kontakten sedan våren 2019 förstärkts och utvecklats. För att visualisera anförandet - VIP Information Microsoft och TFG - visade Anders Krantz bilder som tagits vid olika kontakter med Microsoft så här långt. Jultallriken avslutades med att alla önskade varandra God Jul och Gott Nytt År!

Tekniska Föreningen i Gävle tar nu klivet in i 2020 med full fart!

Medlemsavgiften 2020 är 150 kr per år (för studerande 75 kr per år).

Kom ihåg att betala medlemsavgiften för 2020 för att kunna ta del av TFG:s nätverk och alla aktiviteter för att kunna forma framtiden!

Plusgiro för medlemsavgift: 609 10 06-4

OBS! Styrelsen önskar er betalning senast den 28 februari 2020

20 februari 2020 Nätverkskvällen

Den 20 februari 2020 bjuder föreningen in till en unik Nätverkskväll i Gävle då Microsofts svenska ledning besöker TFG under temat: Det nya arbetslivet!

Syftet med Nätverkskvällen är att skapa ett intresse, motivation och utveckling inom teknikområdet där Microsofts etablering i Gävle/Sandviken är en katalysator för ett brett samarbete inför framtiden.

Målet med Nätverkskvällen är att lyfta viktiga frågor inom teknikområdet och bygga långsiktiga nätverk för en positiv samhällsutveckling genom "att sänka trösklar och öppna dörrar" där Teknisk Föreningen i Gävle fortsätter vara en ideell och opolitisk plattform som verkat sedan 1896.

Inbjudan har gått ut till medlemmarna och speciellt inbjudna via mail, hemsidan och Facebook med svar senast den 10 februari 2020 till info@tfg.se

OBS: Vi har ett begränsat antal platser!

19 mars 2020 Utflykt till Uppsala Universitets innovationshubb

Tekniska föreningen reser till Uppsala universitets innovationshubb.

Fokus kommer att ligga på nya teknologier och hur samhällsutmaningar kan ligga till grund för innovationer inom teknikområdet. Internet of things och Artificiell Intelligens är exempel på sådana områden.Vi kommer att resa gemensamt med buss från Gävle busstation och starta med lunch i Uppsala och därefter besöker vi Universitetet. Hemresa ca 16:00.

20 april 2020 kl 1800 är det dags för Årsmöte

Årsmötet kommer att äga rum på Do Space, Drottninggatan 25 i Gävle. Boka redan nu in datumet!

Styrelsen kommer att skicka ut särskild kallelse och dagordning med bilagor till er i god tid före via mail, hemsidan och Facebook.

Väl mött under 2020!

Styrelsen för Tekniska Föreningen i Gävle