Årets Teknikfrämjare

14.05.2023

Tekniska föreningen, i samarbete med Movexum www.movexum.se, delar ut stipendie på 15 000 kr till Årets Teknikfrämjare. Är du en av dem? Sök innan den 22 maj 2023. Läs om varför du ska söka och hur i dokementet. Välkommen med din ansökan!

Årets Teknikfrämjare 2023

Tekniska föreningen i Gävle i samarbete med Movexum, Gävleborg

Tekniska föreningen i Gävle, TFG, utser årligen Årets teknikfrämjare. TFG är en ideell förening på ca 100 medlemmar som har till syfte att främja teknikintresse och lyfta tekniska ämnen, hållbar innovation för samhällsutveckling i Gävleborg.

Utöver äran tilldelas vinnaren ett stipendium på 15 000 kr.

Sökande

Stipendiet tilldelas ett bolag som har utmärkt sig inom teknik och hållbar innovation.

Du är ett bolag/en startup som ska ha tagit fram och utvecklat en första version, produkten/tjänsten ska lösa en utmaning och på något sätt ha validerats mot kund, t.ex. har du en första pilotkund eller letter of internt.

Kriterier

Bolaget ska vara registrerat i Gävleborg, samt ha startat inom de senast 5 åren. Omsättningen får ej överstiga 2 miljoner per senaste bokslut.

Pengarna är ägnade att återinvesteras i vinnarens verksamhet eller verksamhetsidé.

Hur du söker

Skicka in motivering varför just du är årets teknikfrämjare genom att berätta hur din produkt/tjänst löser en utmaning samt beskriv hur produkten/tjänsten bidrar till hållbarhet. Vi behöver även bolagsinformation kontaktuppgifter och organisationsnummer

Stipendiet kommer att delas ut på Tekniska föreningens medlemsmöte den 25 maj.

Ansökan skickas till info@tfg.se senast den 22 maj

Välkommen med din ansökan!