HELENE MARSI

Jag driver mitt företag Marsi Consulting AB, där jag erbjuder bl.a. HR-tjänster, som kan innebära att jag går in och stöttar chefer, hjälper till med rehab, förhandlingar, medarbetare eller arbetsgrupper som ej fungerar fullt ut. Stöttar även i förändringsarbeten och fungerar som bollplank till strategiska beslut m.m. Kort och gott stöttar chefer att bli ännu bättre i sitt ledar- och chefskap.

Jag erbjuder även sorg bearbetning d.v.s. coachande samtal för att komma ur sorgen och få en ny riktning i livet. Har erfarenhet själv av att ha gått igenom tunga sorgeprocesser.

Har arbetat som chef/ledare i över 20 år inom olika branscher, från vård (kommunal och privat regi), industri (Sandvik), vuxenutbildning (Plushögskolan), fastighetschef (Svenska kyrkan) samt drivit många olika projekt bl.a. var jag med och byggde upp Tekniksprånget på Sandvik. Vi tog emot tekniksprångare på 8 olika orter. Var även med att bygga upp det mer centralt eftersom vi var ett av företagen som var först. I ett stort samarbete med Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) var jag representant för Sandvik. Mitt huvudfokus var att säkerställa ett bra handledarskap och verkliga arbetsuppgifter för ungdomarna som kom och provade på att arbeta som ingenjör hos oss.

Jag har alltid varit intresserad av kompetensutveckling, ledarskap, medarbetarskap, kompetensöverföring, innovation. Därför blev jag stolt och glad när jag fick förfrågan att sitta med i Tekniska Föreningen i Gävles styrelse. 

På fritiden är jag mycket i skogen och plockar svamp och vandrar, träffar mina vuxna pojkar, träffar vänner och läser en del.

Tillbaka till Styrelse