PETER WASSTRÖM

I grunden är jag civilingenjör från lantmätarutbildningen på KTH, men jag har även en utbildning i skogsbruk. Mitt arbete har jag på Lantmäteriet och har ca. 30 års erfarenhet av geodata samt marknads-, affärs- och strategisk planering, projektledning och internationella projekt/relationer kopplat till lantmäteri-området. Har även varit utlånad en period på Regeringskansliet på det dåvarande Inrikesdepartementet. Idag arbetar jag som utredare på Kart- och bildsekretess på Lantmäteriet i Gävle.

Jag är lite av en föreningsmänniska och brinner för ideella föreningar, vilket gjorde att jag med glädje tackade ja när valberedningen ställde frågan om jag fick föreslås som styrelsemedlem till Tekniska föreningen i Gävle.

På fritiden försöker jag att vara ute så mycket som möjligt eftersom jag tycker om friluftsliv (är bl.a. aktiv scout) samt om att röra på mig. Vintertid är det främst skidor på längd och på sommaren blir det mycket cykling såväl på landsväg som MTB. Resor är också ett stort intresse, framförallt till olika länder och se nya miljöer. Musik ligger också nära hjärtat, men inte så att jag själv spelar utan genom att lyssna och gå på olika konserter.

Tillbaka till Styrelse